PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AJUTOR PENTRU MUNCITORII RĂNIȚI – VIDEO

AJUTOR PENTRU MUNCITORII RĂNIȚI – VIDEO

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

Cei cinci angajati raniti in urma exploziei produse luni la Combinatul de Oteluri Speciale din Targoviste au primit ajutoare de urgenta din partea conducerii companiei. Reprezentantii Combinatului s-au aratat dispusi sa plateasca si costurile unui eventual tratamentul medical. Cei cinci muncitori raniti se afla in afara oricarui pericol. Doi dintre ei, care au suferit arsuri grave, sunt internati in continuare la spitalul de Arsi din Bucuresti, insa starea lor este stabila.

Conducerea Combinatului de Oteluri Speciale Targoviste a acordat ajutoare de urgenta familiilor celor cinci muncitori raniti in urma accidentului de munca din aceasta saptamana. Sumele nu au fost comunicate oficial, insa, potrivit unor surse, cei mai multi bani, aproximativ 2.000 de lei, i-a primit angajatul care a suferit cele mai grave arsuri si care este internat la Spitalul de Arsi din capitala.

In prezent, muncitorii raniti sunt in afara oricarui pericol. Cel care a fost ranit usor, a fost externat din spital inca de luni. Doi dintre ei sunt in continuare internati la Spitalul din Bucuresti, la Sectia de Terapie Intensiva. Ei au suferit arsuri de gradul I si II pe fata, maini si torace. Au fost supusi si unor investigatii oftalmologice si din fericire, vederea nu le-a fost afectata. Alti doi, cu arsuri mai usoare, au ramas la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste, insa medicii spun ca in scurt timp vor putea fi externati.

Conducerea Combinatului de Oteluri Speciale din Targoviste a anuntat si ca va suporta costul tratamentului medical, daca va fi necesar. Ancheta in cazul accidentului de munca produs la combinat continua.

ECHIPA: Madalina Zabava / Radu Constantinescu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe