PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » UNA CALDĂ, UNA RECE – VIDEO

UNA CALDĂ, UNA RECE – VIDEO

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

            Guvernul anunta majorarea cuantumului ajutoarelor pentru incalzire. Masura adoptata poate acoperi cresterea cu 6% a pretului gazelor naturale. Mai mult, executivul doreste sa acorde ajutoare si pentru incalzirea cu energie electrica, cuprinse intre 48 lei si 240 lei.                                                   Astfel, autoritatile incearca sa minimalizeze impactul liberalizarii preturilor la elecricitate si gaz.

Ca urmare a cresterii de preturi la gaze naturale si energie electrica, in perioada sezonului rece 2013-2014 se va mentine sistemul actual de acordare a ajutoarelor pentru incalzirea locuintelor cu energie  termica in sistem centralizat. Totodata, cuantumul ajutoarelor pentru incalzirea cu gaze naturale va fi majorat pentru a asigura acoperirea cresterilor de 6% a pretului la gazele naturale.

 

In cazul in care indeplinirea conditiilor de acordare a ajutoarelor  nu pot fi determinate cu exactitate pe baza documentelor justificative, se va folosi ca mijloc de verificare, ancheta sociala. In ceea ce priveste modul de calcul al ajutoarelor, executivul nu a scimbat procedura  fata de anii precedenti.

 

Echipa: Ilona Rotaru, Eduard Găiseanu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe