PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MATEMATICA-PROBĂ DE FOC LA BACALAUREAT – VIDEO

MATEMATICA-PROBĂ DE FOC LA BACALAUREAT – VIDEO

de Andrei Oprescu
2 vizualizări

Emotiile continua pentru elevii damboviteni care participa in aceasta perioada la probele scrise ale sesiunii de toamna a examenului de bacalaureat. Peste 1300 de candidati au sustinut miercuri proba obligatorie a profilului, matematica sau istorie. La iesirea din salile de examen acestia nu s-au aratat prea optimisti, cei mai multi dand vina pe subiectele prea grele.Cei care au sustinut pentru a treia sau a patra oara proba s-au obisnuit deja cu esecul, dar inca mai spera.

Proba obligatorie a profilului din cadrul sesiunii de toamna a examenului de bacalaureat i-a speriat din nou pe candidatii damboviteni. Cei care erau constienti ca nu vor avea sansa de a promova pentru ca nu au invatat, au preferat sa nu se prezinte. Astfel, din cei peste 1600 de candidati inscrisi initial, doar 1300 au fost testati miercuri. Cei care au terminat profilul filologie, au sustinut proba la istorie, iar cei care au studiat la profilul matematica-informatica au fost testati la matematica.

Optimismul de altadata a pierit de pe chipurile candidatilor care au sustinut proba la matematica si care au recunoscut ca nu au rezolvat   subiectele cum ar fi trebuit, tocmai de aceea  nici nu se asteapta la note mai mari de 5-6.

Altii s-au obisnuit deja sa pice examenul, fiind chiar si la a patra incercare, dar nu renunta.

ECHIPA: Cătălina Sandu/ Răducu Rădoi/Radu Constantinescu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe