PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AJUTOR PENTRU UN ÎNGER

AJUTOR PENTRU UN ÎNGER

de Mditv
18 vizualizări

Dramă enormă într-o familie din oraşul dâmboviţean Găeşti. În urma unor investigaţii medicale doi tineri părinti au aflat că fetiţa lor, de doar doi ani, are leucemie. Durerea întregii familii este imensă, însă toată lumea încearcă să o sprijine pe micuţa să suporte tratamentul şi să se faca bine. Părinţii şi bunicii fac un apel către oamenii cu suflet să o susţină pe micuţa Ştefania în acest coşmar, printr-un gând bun, prin rugăciune, dar şi financiar pentru ca fetiţa să poată parcurge toţi paşii spre însănătoşire.

Luţu Ştefania Manuela: RO54RNCB0130151171200001

Ştefania a fost un copil cât se poate de normal, un copil care s-a dezvoltat în mod corect, fără a da vreodată semne de boală. În luna mai, mama micuţei Ştefania a remarcat că fetiţa are un ganglion în zona inghinală. Speriată, femeia a dus copilul la spital, unde, iniţial i s-au recomandat doar nişte antibiotice. Ulterior, după mai multe investigaţii diagnosticul a fost ganglioni limfatici măriţi, iar copila a ajuns la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti pentru operaţie. Biopsia însă a avut un rezultat crunt, leucemie limfoblastică acută.

Săptămâna trecută micuţa Ştefania a început chimioterapia.

Momentan, familia copilei nu ştie toţi paşii care îi vor urma pentru recuperarea fetiţei. Ştiu doar că a fost afectata coloana Ştefaniei în proporţie de 80%.

În funcţie de evoluţia micuţei, de modul în care va suporta tratamentul, dar şi de evoluţia bolii se poate lua în calcul şi transplantul de măduvă. Familia copilei are venituri modeste şi spune că orice ajutor este binevenit.

Ştefania merită să fim alături de ea! Să o ajutăm să se bucure de fiecare clipă în care este alături de cei dragi. Cei care vor să afle mai multe detalii despre micuţă o pot face la numărul de telefon: 0766899466 (FLORENŢA MIHAI). Bunica fetiţei spune că dacă nu se va ajunge la transplant, toţi banii primiţi prin donaţii vor ajunge la copii nevoiaşi de la Spitalul Grigore Alexandrescu, la micuţii care luptă să trăiască.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe