PRIMA PAGINĂ » Stiri » Teleorman » CULTIVAU CANNABIS ACASĂ

CULTIVAU CANNABIS ACASĂ

de Mditv
2 vizualizări

Cultivau cannabis acasă. Mai multe plante au fost ridicate de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Teleorman și de polițiștii Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, în urma a trei percheziții domiciliare efectuate joi dimineața.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman, sub coordonarea procurorilor DIICOT — BT Teleorman, au efectuat două percheziții domiciliare pe raza comunei Dracea și una în municipiul București, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc. În urma acțiunii, la una dintre locațiile percheziționate din comuna Dracea a fost descoperită o cultură de cannabis, formată din plante cu dimensiuni cuprinse între unu și doi metri. Întreaga cantitate a fost ridicată de polițiști. În baza mandatelor de aducere, cinci persoane au fost conduse la sediul DIICOT — BT Teleorman, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale. Cercetările continuă, pentru stabilirea cu exactitate a întregii activități infracționale.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe