CULTIVAU CANNABIS ACASĂ

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Cultivau cannabis acasă. Mai multe plante au fost ridicate de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Teleorman și de polițiștii Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, în urma a trei percheziții domiciliare efectuate joi dimineața.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman, sub coordonarea procurorilor DIICOT — BT Teleorman, au efectuat două percheziții domiciliare pe raza comunei Dracea și una în municipiul București, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc. În urma acțiunii, la una dintre locațiile percheziționate din comuna Dracea a fost descoperită o cultură de cannabis, formată din plante cu dimensiuni cuprinse între unu și doi metri. Întreaga cantitate a fost ridicată de polițiști. În baza mandatelor de aducere, cinci persoane au fost conduse la sediul DIICOT — BT Teleorman, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale. Cercetările continuă, pentru stabilirea cu exactitate a întregii activități infracționale.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

INTOXICAT CU MONOXID

Incendiul violent a izbucnit luni dimineața într-o casa din localitatea Cocu. Spre locul evenimentului s-au deplasat pompierii cu autospeciale de stingere cu apă și spumă și două echipaje SMURD. Aceștia au găsit un bărbat în stop cardio-respirator. Proprietarul casei, în vârstă de 53 de ani, era intoxicat cu monoxid de