PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » MEDIC CĂUTAT ÎN BARAJUL PALTINU

MEDIC CĂUTAT ÎN BARAJUL PALTINU

de Mditv
129 vizualizări

Un doctor din Bucureşti, în vârstă de 34 de ani, este dat dispărut. Familia sa nu îl mai găseşte de patru zile,iar acum este căutat şi de pompierii militari prahoveni,în lacul de acumulare de la barajul Paltinu din judeţul Prahova. Maşina lui a fost găsită lângă lacul de acumulare, iar oamenii legii au descoperit acasă la acesta şi un bilet de adio. Bărbatul este dispărut de 2 zile, are 34 de ani este medic ORL la Spitalul Judeţean Giurgiu.El locuieşte în Bucureşti, iar famiia lui are o casă de vacanţă pe marginea lacului Paltinu de lângă localitatea prahoveană Valea Doftanei. Fratele lui a găsit în locuinţa lor din capitală un bilet de adio şi atunci s-a autosesizat şi a sunat la poliţie, iar autoturismul bărbatului a fost găsit pe marginea apei.
În acest moment pompierii militari îl caută în lacul Paltinu cu o barcă cu motor, iar acţiunea se realizează cu greutate deoarece este o zonă periculoasă chiar şi pentru echipajele de salvatori.
Medicul căutat se numește Octavian Ceachir, recent divorţat de soţie, a absolvit cursurile Universității de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti, Facultatea de medicină Generală si este specialist în tratamentul medical şi chirurgical al afecţiunilor O.R.L. Lucrătorii ISU Prahova nu au reușit să găsească până acum cadavrul celui care a lăsat un bilet de adio, iar cercetările au fost extinse în pădurea din zonă.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe