PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AJUTOR PENTRU UN ÎNGER

AJUTOR PENTRU UN ÎNGER

de Andrei Oprescu
21 vizualizări

A invins o boala cumplita si acum are nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare pentru a duce o viata normala. La o varsta frageda, Ana Maria Gruia, o fetita din localitatea damboviteana Gura Ocnitei a primit o lovitura dura de la viata. In iulie 2011 a fost diagnosticata cu o tumoare la coloana si de atunci a inceput cosmarul pentru ea. Dupa o operatie si lungi cure de chimioterapie, analizele au indicat disparitia tumorii, insa fata a ramas fara simturi. O mama disperata cere ajutorul semenilor pentru a-si vindeca complet ingerul. Pentru moment  Ana Maria are nevoie de bani pentru recuperare  insa mama abia daca are ce sa le puna  pe masa ei si surorii mai mari.

O durere de picior urmata de dureri cumplite in zona coloanei, acestea au fost simptomele care aveau sa anunte un diagnostic dur pentru micuta Ana Maria Gruia: o tumora de 4 cm pe coloana. La o varsta frageda, 8 ani, fetita din localitatea damboviteana Gura Ocnitei incepea o lupta cu viata si cu boala. Dupa o operatie dificila si numeroase sedinte de chimioterapie Ana Maria a reusit sa invinga cancerul. O victorie importanta, dar nu finala. Perioada indelungata de boala care a tinut-o la pat nu a ramas fara efecte: o parapareza flasca.

Fericirea mamei la aflarea vestii ca micuta a scapat de boala a fost de nedescris, mai ales dupa cosmarul trait. Clipe de groaza s-au scurs de la momentul diganosticului si drumul catre vindecare a fost lung si dureros. Femeia povesteste ca s-a imbolnavit si ea si de teama ca o va  piarde pe cea mica, dupa ce in urma cu 8 ani si-a pierdut si sotul, a suferit numeroase atacuri de panica.

Ana Maria e nevoită să reînveţe, practic, mersul pe propriile picioare, după ce ani buni a stat ţintuită la pat si într-un scaun cu rotile, din cauza tumorei de care suferea. Acum însă are nevoie de bani pentru recuperare si de pampers,  insa mama abia daca le poate pune ceva pe masa ei si surorii in varsta de 12 ani.

La varsta la care alti copii se joaca, merg la scoala si se bucura de copilarie, Ana Maria a invatat desi lectii dureroase. Acum ca a invins cancerul fetita zambeste cu speranta si credinta. Viseaza, ca orice copil de varsta ei si isi doreste ca atunci cand va creste sa devina profesoara de matematica.

Pentru ca Ana Maria sa isi indeplineasca visele are nevoie de ajutorul oamenilor cu inima mare. Cei care vor sa o ajute pot dona in contul afisat pe ecran.

Donează în contul:

Neagu Viorica

RO95RZBR0000060014160974

Nr. telefon 0736870521

Echipa: Cătălina Sandu/ Răducu Rădoi

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe