PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » VACILE PASC… LA BLOC! – VIDEO

VACILE PASC… LA BLOC! – VIDEO

de Andrei Oprescu
15 vizualizări

Vrei sa locuiesti intr-un apartament nou nout, spatios si la un pret accesibil? Atunci trebuie sa faci compromisuri. De exemplu sa locuiesti la marginea orasului, pe un mal al unui rau, iar de la fereastra, in fiecare dimineata, sa admiri vacile cum pasc in apropiere de blocul tau. Pentru multi oameni care se viseaza proprietari de apartamente noi, acestea sunt doar detalii. Peisajul rural de care au parte, chiar daca sunt oraseni, nu mai conteaza, atat timp cat pretul este accesabil. In acest timp, in complexele de locuinte noi din buricul orasului, bate vantul!

Romanul s-a visat dintotdeauna proprietar. Chiria este o varianta care pe multi ii ingrozeste, de aceea apeleaza la credite pentru a-si achizitiona o locuinta. Tentatia unui apartament intr-un complex rezidential, abia construit, este mare. Problema este ca si preturile sunt pe masura. In aceste conditii, cei mai multi inchid ochii in fata unor lucruri pe care altii le-ar considera dezavantaje. De exemplu, sa te muti la marginea orasului, intr-o locatie care nu are nimic in comun cu peisajul urban. Este si cazul acestor targovisteni, care pot admira de la fereastra lor, in fiecare dimineata, o turma de vaci, care paste chiar langa complexul rezidential. Se pare insa ca privelistea nu ii deranjeaza deloc pe locatari, care au inteles ca in viata este nevoie si de compromisuri.

In timp ce pentru aceste locuinte cereri sunt multe, in alte complexe rezidentiale bate vantul. Este si cazul unui imobil construit de cativa ani. Situat chiar in centrul Targovistei, este gol. Asta pentru ca preturile piperate ii pun pe fuga pe doritori. Un metru patrat se vinde cu 580 de euro. Imediat ce constructia a fost finalizata, un metru patrat se vindea cu 1000 de euro. Chiar daca preturile au scazut aproape la jumatate, clientii nu se inghesuie sa cumpere un apartament.

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bourosu

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe