PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ALĂTURI DE COPIL PÂNĂ LA URMĂTORUL TERMEN DE JUDECATĂ

ALĂTURI DE COPIL PÂNĂ LA URMĂTORUL TERMEN DE JUDECATĂ

de Mditv
10 vizualizări

Tânăra mamă din comuna dâmboviţeană Valea Mare, acuzată de rapire internaţională, mai poate sta o perioadă alături de copilul ei. Curtea de Apel Bucureşti a decis amânarea sentinţei judecătoreşti până în data de 6 septembrie. Până atunci, însă, femeia va trebui să se prezinte la un alt termen în Italia, timp în care minora va rămâne în România.

Decizia Tribunalului Bucureşti este suspendată prin declararea recursului. Deşi, iniţial probele cu înscrisuri în vederea unor anchete psiho-sociale la domiciliile părţilor au fost respinse, avocata familiei Popescu a reuşit să-i convingă pe judecătorii români că doar aşa îşi pot da seama unde îi este copilei mai bine.

Noul termen de judecată, în data de 6 septembrie, a fost dat în urma introducerii acestor înscrisuri la dosar.

Statul italian îşi apără cetăţenii, indiferent de antecedentele acestora şi este drastic cu cetăţenii altor state. În speţă, mama fetiţei are restricţie pe teritoriul statului italian să se apropie de propriul copil, astfel riscă închisoarea. Astfel că va merge în Italia în două săptămâni, timp în care minora va rămâne în ţară cu bunicii.

Între timp mama fetiţei va încerca să apostileze Certificatul de Naştere al minorei în România, va încerca să-l transcrie pe cel italian, pentru a putea stabili o reşedinţă veritabilă a micuţei în ţara de origine a mamei.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe