PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » VREMURI NOI, METEHNE VECHI – VIDEO

VREMURI NOI, METEHNE VECHI – VIDEO

de admin
6 vizualizări

Campania electorala pentru alegerile europarlamentare se anunta, inca de acum, deloc diferita de precedentele scrutine. Se vorbeste deja de mita, de oameni transportati la sectiile de votare si de alte lucruri specifice Romaniei post-decembriste. Liberalii damboviteni, de exemplu, sustin ca au informatii ca principalii lor adversari, respectiv reprezentantii PSD, vor face pe taximetristii pentru cetatenii cu drept de vot.
Purtatorul de cuvant al PNL Dambovita, Gabriel Cioaca, a tinut sa aduca in atentia opiniei publice o mica parte din strategia social-democratilor pe care o vor pune in aplicare in campania electorala care sta sa inceapa. Liberalul spune ca a aflat, chiar de la unii primari social-democrati, despre ceea ce pun la cale liderii PSD. Partea buna ar fi ca respectivii edilii nu ar fi dispusi sa asculte de sefii politici si nu vor da curs solicitarilor acestora.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe