PRIMA PAGINĂ » AMENINTA CU PROTESTE IN STRADA!

AMENINTA CU PROTESTE IN STRADA!

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

Liberalizarea pretului gazelor ii scoate pe sindicalisti in strada! La inceputul lunii iulie, peste o suta de damboviteni vor protesta in Bucuresti, nemultumiti de cresterea pretului gazelor pentru consumatorii industriali. Sindicalistii sustin ca toate intreprinderile din judet vor fi afectate de aceasta masura, care nu va duce decat la faliment si la pierderea locurilor de munca pentru damboviteni.

Ceea ce a mai ramas din industria damboviteana nu se va putea salva, in conditiile in care liberalizarea pretului gazelor va insemna o crestere a tarifelor si cu 160%, sustin sindicalistii damboviteni. Acesta este motivul pentru care Confederatia Sindicala Cartel Alfa pregateste actiuni de protest in strada, la inceputul lunii iulie. Peste o suta de damboviteni vor lua parte la aceste miscari de protest, care vor incepe in Bucuresti.

Sindicalistii sustin ca toate intreprinderile din Dambovita vor fi afectate de liberalizarea pretului gazelor, care va insemna pentru multe sfarsitul. Nu vor reusi sa supravietuiasca si isi vor inchide portile. Numeroase locuri de munca se vor pierde, iar dambovitenii vor ingrosa din nou randul somerilor, considera reprezentantii Cartel Alfa.

ECHIPA: Madalina Zabava / Eduard Gaiseanu

http://youtu.be/1sbatR5O47I

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe