PRIMA PAGINĂ » TALENTE RASPLATITE CU…MULTUMIRI

TALENTE RASPLATITE CU…MULTUMIRI

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

Artistii targovisteni s-au intors acasa cu premii. 13 diplome si medalii au obtinut elevii Scolii Populare de Arta “Octav Enigarescu” din Targoviste la concursurile nationale de grafica si pictura. La concurs au fost sute de lucrari, provenind de la artistii din cele peste 30 de scoli de arta din tara.

Prima exprozitie-concurs la care au participat artistii targovisteni a fost la Galati, unde  Scoala de Arta a mers cu patru concurenti si a obtinut locul II. A urmat competitia nationala de la Braila. Au fost prezenti 14 elevi, dintre care sase s-au intors acasa cu medalii si diplome, obtinand locul I la Pictura si Grafica si locul 2 la sectiunea copii.

Rezultatele sunt imbucuratoare, iar pentru asta parintii si elevii fac eforturi deosebite. Asta daca ne gandim ca numai taxa pentru a urma cursurile Scolii Populare de Arta se ridica la 360 de lei, nemailuand in calcul banii care se duc pe materiale. Insa, pasiunea primeaza, pentru ca cei mai multi cursanti aleg liceele de specialitate, altii merg la facultati, iar cei mai in varsta raman cu informatia si practica mai departe. Din pacate insa, aceste  talentate nu sunt ajutate sa devina cunoscute. In Dambovita nimeni nu este interesat sa amenajeze o galerie de arta unde artistii sa-si expuna lucrarile.

Echipa: Corina Slămnoiu/Loredan Bouroșu

http://youtu.be/Y754inHZGbQ

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe