PRIMA PAGINĂ » PDL-ISTA BADIU, MILIARDE DIN BANI PUBLICI

PDL-ISTA BADIU, MILIARDE DIN BANI PUBLICI

de Andrei Oprescu
12 vizualizări

Firma sutului pedelistei  Cristinei Badiu, fost director al Oficiului de Cadastru Dambovita, a incasat de la primaria Targoviste peste 8 miliarde de lei vechi  si asta in timpul in care renumita pedelista ocupa functia de consilier local. Cum s-au infructat sefii pedelisti din banii publici o demonstreaza astazi Agentia de Nationala de Integritate, care a stablit ca Badiu s-a aflat in stare de incompatibilitate.

Firma de familie a pedelistei Cristina Badiu,  fost consilier local al municipiului Targoviste  si fost director al Oficiului de Cadastru Dambovita, a incasat miliarde de lei vechi din banii targovistenilor. Agentia Nationala de Intergritate a stabilit ca S.C. INTEGRAAL CONSULTING TGV S.R.L., Târgovişte, societate deţinută de soţul Cristinei Badiu în perioada 08 noiembrie 2006 – 08 martie 2010, a încheiat, executat şi finalizat un număr de opt contracte comerciale de prestări servicii cu Primăria Municipiului Târgovişte, în valoare de peste 3 miliarde de lei vechi. De asemenea, în timpul mandatului de consilier local, au mai fost emise şi plătite facturi în valoare de peste 5 miliarde de lei vechi în baza unor contracte încheiate de aceeasi firma cu Primăria Municipiului Târgovişte, anterior mandatului de consilier local. Astfel, valoarea totală a încasărilor obţinute de firma sotului pedelistei Badiu, din încheierea, executarea şi finalizarea relaţiilor contractuale cu Primăria Municipiului Târgovişte, a fost de peste 8 miliarde de lei vechi.

Echipa: Mihai EREMIA

http://youtu.be/T0uIbVk3z-8

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe