PRIMA PAGINĂ » BREAKING NEWS » ANGAJATELE UNEI FABRICI DE TEXTILE, TRATATE PRECUM SCLAVII

ANGAJATELE UNEI FABRICI DE TEXTILE, TRATATE PRECUM SCLAVII

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

Angajatele unei fabrici de textile din Păuleşti, judeţul Prahova, au fost umilite de unul dintre şefii firmei la care lucrează pentru că au îndrăznit să-şi ceară salariile la timp. Aceste este cunoscut ca fiind omul care face plăţile, toţi îi spun ,,patronul”, dar nimeni nu confirmă că bărbatul apare şi în actele societăţii comerciale, în mod oficial.
Una dintre angajate a surprins momentul cu camera video a telefonului, iar un filmuleţ share-uit pe Facebook de mai mulţi utilizatori surprinde momentul în care angajatele unei firme sunt batjocurite pe un ton ridicat de bărbat. Alături de acesta, în aceeaşi filmare apare şi o femeie care are rolul de a traduce cuvintele pe care bărbatul le rosteşte.
Într-una dintre intervenţiile sale, aceasta le spune muncitoarelor să nu comenteze cu privire la faptul că salariile le vor fi întârziate.
Angajatele încep să-şi ceară drepturile. În momentul în care bărbatul aude vocile femeilor, acesta îşi iese pur şi simplu din minţi şi începe să le înjure în limba engleză. „M-am săturat până peste cap de voi, sunteţi nişte animale împuţite!” sunt cuvintele acestuia.
Reprezentanţii poliţiei judeţene din Prahova spun că nu au primit reclamaţii de la firma în cauză, de orice natură, dar acum au început un control la societatea cu producţie de textile. ITM a început un control la această fabrică.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe