PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PNL SE CURĂȚĂ DE ,,LIBERALI’’ – VIDEO

PNL SE CURĂȚĂ DE ,,LIBERALI’’ – VIDEO

de admin
12 vizualizări

Liberalii damboviteni vor demar, in foarte scurta vreme, curatenia de vara. Ca niste adevarate gospodine, liberalii se vor debarasa de toti cei care si-au dovedit loialitatea fata de alte formatiuni. Mihail Volintiru a precizat ca sunt o serie de alesi locali in mai multe localitati ale judetului care sunt slugile PSD. ,,Este momentul sa facem curatenie!’’, a subliniat Volintiru.
Printre cei vizati a fi curatati in aceasta vara se numara si actualul vicepresedinte liberal al Consiliului Judetean, Gabriel Grozavu. Si despre el Volintiru spune ca este o sluga a social-democratilor. De altfel, presedintele PNL Dambovita a mai avut o incercare de a-l exclude pe Grozavu, dar acesta a fost salvat, la momentul respectiv, de votul Delegatiei Permanente.
In opinia liderului liberal, Gabriel Grozavu nu merita locul in PNL si, din acest motiv, va solicita excluderea sa la sedinta din iunie a Delegatiei Permanente.

Iulian Bănășanu
Radu Constantinescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe