PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ASTEAPTA… PRIMAVARA!

ASTEAPTA… PRIMAVARA!

de Andrei Oprescu
11 vizualizări

Dupa o saptamana de la ninsoarea si viscolul care s-au abatut asupra judetului Dambovita, mai sunt si acum probleme cu drumurile. Circutia nu este blocata, dar se desfasoara cu dificultate din cauza zapezii, pe cateva drumuri judetene. Aici soferii se pot deplasa numai cu autoturisme de teren. La fel se intampla si in cazul multor drumuri comunale, care sunt si acum acoperite de zapada. Oamenii asteapta de cateva zile sa reapara utilajele de deszapezire.

Este si cazul acestui drum comunal din Manesti, Dambovita, care este acoperit cu zapada. Cei mai multi localnici il strabat pe jos, de teama sa nu ramana cu masinile impotmolite in omat.

Iar lista nemultumilor poate continua. Unii spun ca si pe drumul unde a trecut utilajul de deszapezire, treaba este una de mantuiala.

In conditii de iarna se circula si pe cateva Drumuri Judetene. Pe DJ 714 Glod-Sanatoriul Moroieni-Pestera, soferii sunt sfatuiti sa circule cu autoturisme de teren si dispozitive antiderapante. Circulatia este ingreunata din cauza zapezii si pe DJ 712 A Runcu- Rau Alb. Numai cu autoturisme de teren poate fi strabatut si DC 147 Moroieni. Dupa mai multe zile in care au fost izolati, localnicii din satul Muscel au putut ajunge in sfarsit in comuna, pentru a-si face provizoriile necesare.

 

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bouroșu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe