ATACAT DE TAUR LA STÂNĂ. JANDARMII ȘI SALVAMONTIȘTII AU INTERVENIT PENTRU A PRELUA VICTIMA

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Un bărbat în vârstă de 71 de ani a trecut prin clipe groaznice, după ce a fost lovit de un taur, în apropiere de o stână din zona muntelui Cazacu, în Prahova. Bărbatul a suferit traumatisme multiple, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești.
O persoană a sunat la Serviciul Unic de Urgenta 112 și a solicitat ajutorul, iar in zona au pătruns imediat jandarmii și salvamontiștii din Azuga care au plecat în ajutorul bărbatului Patru jandarmii s-au deplasat cu un auto 4×4 și cu un ATV în zonă indicată unde au găsit persoana rănită, care prezenta mai multe traumatisme la cap, în zona abdomenului și la un umăr.
Victima, conștientă, cu mai multe traumatisme, în stare de șoc și nedeplasabilă a fost adusă în orașul Azuga, de unde a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Prahova și transportată la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești. Bărbatul a rămas internat,fiind în stare stabilă.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

PACIENȚII NON-COVID, PE PLAN SECUND

Suferinzi plimbați pe holurile spitalelor, trimiși acasă proaspăt operați sau care sunt puși în stand-by cu intervențiile chirurgicale din cauza pandemiei. Vorbim despre bolnavii cronici, acea categorie care a fost sacrificată de autorități pentru a putea face față noului val al pandemiei. În ultimele săptămâni, în mai multe spitale, pacienții