PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ATACURI FRATRICIDE ÎN PSD?! – VIDEO

ATACURI FRATRICIDE ÎN PSD?! – VIDEO

de Andrei Oprescu
13 vizualizări

Atacurile îndreptate asupra Rovanei Plumb ar putea fi dirijate de unii… PSD-iști

In politica, fair-play-ul este pe cale de disparitie, iar in cazul unora chiar este o notiune 100% necunoscuta. Personajele din aceasta ultima categorie sunt in stare sa calce, cum se spune in popor, si pe cadavre pentru a-si atinge scopurile. Nu s-ar da in laturi nici sa-si infinga jungherul in spatele propriilor colegi de partid. De astfel de personaje este plina lumea politica, locala si nationala. Ca asa stau lucrurile in politica, a confirmat si ministrul Mediului Rovana Plumb. A simtit asta pe propria piele in vara acestui an.

Surse din PSD Dambovita spun ca ministrul Mediului Rovana Plumb nu s-ar bucura de simpatia actualei conduceri a organizatiei judetene. Din contra, aceleasi voci, spun ca liderii locali, nu toti, doar o anumita parte, nu s-ar da si nu s-au dat in laturi de la nimic pentru a o pune intr-o lumina deloc favorabila pe Rovana Plumb care este si deputat de Dambovita din partea PSD. Au apelat si la sprijinul unor prieteni din presa din presa centrala si din cea locala, care au lansat un atac dur la adresa familiei Plumb. Ministrului Mediului nu exclude posibilitatea ca, in spatele acestei campaniei, sa se afle purtatori de carnet rosu inscriptionat cu cei trei trandafiri social-democrati.

Echipa: Iulian Bănășanu, Eduard Găiseanu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe