PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ATENŢIE (NU)SE LUCREAZĂ

ATENŢIE (NU)SE LUCREAZĂ

de Mditv
11 vizualizări

Conducerea municipiului Târgovişte anunţa cu surle şi trambiţe începerea renovării Pieţei Mihai Viteazul. Cu siguranţă întreaga zonă centrală a oraşului are nevoie de o reamenajare, însă pe şantierul în lucru …bate vântul. De mai bine de două săptămâni nu se vede nici urmă de muncitor iar proiectul ar trebui terminat în aprilie 2017.

Zona pieţei Mihai Viteazul din Târgovişte a fost îngrădită şi s-a scos vechiul pavaj, însă nimic mai mult nu s-a mai întâmplat. Pentru a verifica dacă plângerile cetăţenilor municipiului Târgovişte legate de stagnarea lucrărilor sunt întemeiate am supravegheat zona timp de 4 zile, la ore diferite pentru a surprinde muncitorii la lucru, însă cei suprinşi am fost noi, de faptul că nu se lucra.

Aşa cum se poate observa din imagini, nu este nici urmă de muncitor şi nu se vede nicio modificare pe platoul din faţa Casei Sindicatelor. Oamenii sunt sceptici în legătură cu seriozitatea realizării acestui proiect şi nu mai cred în promisiuni.

Timpul trece, banii contribuabililor se duc, în urmă nu rămâne nimic altceva decât ruina unor vremuri de mult apuse şi incapabilitatea oamenilor moderni să readuca la viaţă un oraş cu o istorie importantă.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe