PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ATERIZARE FOȚATĂ ÎN GIURGIU – VIDEO

ATERIZARE FOȚATĂ ÎN GIURGIU – VIDEO

de admin
12 vizualizări

Un avion de mici dimensiuni a aterizat fortat pe un campd in judetul Giurgiu. Cele doua persoane aflate la bord au scapat doar cu acteva zgarieturi si au fost transportate la spital cu doua ambulante.Deocamdtaa nu se cunosc cauzele incidentului.
Avionul a aterizat fortat pe un câmp între satele Uzunu şi Mihai Bravu din judetul Giurgiu. Incidentul a fost observant de un satean care a alertat imediat autoritatile. Mai mutle echipaje de la ambulanat si ISU au intervenit de urgenta.
Din fericire,cele doua persoane aflate in avion n-au suferit rani grave, dar au fost totusi transportate la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Giurgiu pentru investigatii.
Deocamdată nu se ştie care este cauza pentru care pilotul a fost nevoit să aterizeze forţat, însă el spunea că ar fi avut probleme la motor. Avionul efectua un zbor de agrement şi se pare traseul era Comana – Bucureşti. Ancheta este efectuată acum de procurorii Parchetului General şi de cei de la Autoritatea Aeronautică.

Andrei Sfetcu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe