PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Au luminat cerul Targovistei – VIDEO

Au luminat cerul Targovistei – VIDEO

de admin
5 vizualizări

Pentru a doua oara consecutiv Targovistea a marcat Ziua pamatului. In centrul orasului, cateva mii de locuitori ai municipiului s-au strans laolalta pentru a lansa lampioane spre cer. Anul acesta, Primaria Targoviste a pus la dispozitia doritorilor, gratuit, 2014 lampioane, peentru a marca evenimentul.
Si anul acesta piata Tricolorului din Municipiu s-a dovedit a fi neincapatoare pentru cei aproape 4 mii de targovisteni ce au vrut sa fie prezenti la acest eveniment. Ziua pamantului a fsot marcata prin stingerea luminii in institutiile publice si a iluminatului stradal, incepand cu ora 20:30. Cele 2014 lampioane, puse la dispozitie de administratie, au fost epuizate rapid
Celor catorva mii de lampioane, puse la dispozitie de Primarie, li s-au alaturat, in acest spectacol de lumina, si altele, aduse de acasa de participanti.

Ziua pamantului este sarbatorita in Romania incepand din anul 2009 iar la Targoviste lansarea de lampioane, in ultima sambata din luna martie, atunci cand este stabilita ziua Pamantului, a ajuns la a doua editie.

 

Redcator: Horia Marin
Imagine: Radu Constantinescu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe