PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » COMUNITARUL, CAFEAUA ȘI GOGOȘILE – VIDEO

COMUNITARUL, CAFEAUA ȘI GOGOȘILE – VIDEO

de admin
3 vizualizări

In urma cu cativa ani politistii loclali din Targoviste s-au facut de rasul lumii dupa ce au facut praf o simulare a unei interventii in caz de cutremur. Aceiasi protagonisti au lovit din nou de dimineta cand au participat la actiunea de demolare a spatiilor comerciale din Paiata 1 Mai din Targoviste. Oamenii legii, daca-i putem numi asa, au actionat de parca erau adusi la picnic. Au fumat tigara de la tigara, au baut cafea dupa cafea, asta pana cand a dat foamea-n ei si au tabarat pe o gogosarie.
Da, sunt chiar ei , politistii locali ai municipiului Targoviste care si astazi ocupa aceleasi functii. Au trecut patru ani de atunci, insa, se pare ca nimic nu s-a schimbat la Politia locala din Targoviste. Au dovedit-o din nou aceiasi protagonisti care de acesta data au avut o misiune reala, au fost chemati sa asigure ordinea publica la o actiune de demolare in Piata 1 Mai din Targoviste. Politistii au vent inarmati pana-n dinti! In loc de psitoale au tinut in maini paharele cu cafea iar tigarile pufaite au luat locul grenadelor lacrimogene.
In cele din urma se pare ca in piata s-a dat adunarea……..la gogosarie.

Mihai Eremia
Eugen Bănescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe