PRIMA PAGINĂ » SPORT » ATMOSFERĂ DE LIGA I: 5.000 DE SPECTATORI LA CHINDIA – GAZ METAN

ATMOSFERĂ DE LIGA I: 5.000 DE SPECTATORI LA CHINDIA – GAZ METAN

de Mditv
11 vizualizări

Liga I, venim! Acesta e mesajul de pe buzele tuturor targovistenilor dupa victoria favoritilor cu Gaz Metan Medias. Doar echipa si publicul se ridica la nivelul primului esalon. Stadionul e intr-o stare jalnica. Galeria a purtat echipa spre succes, iar jucatorii au cantat minute bune cu suporterii, dupa fluierul final al lui Marius Avram.

Atmosfera a fost incinsa de rapper-ul Bogdan Gheorghe “Americanu”. Mare suporter al Chindiei, Americanu a cantat live piesa Targoviste, in fata tribunei oficiale a stadionului Eugen Popescu. Momentul a fost gustat de cateva mii de oameni.

Pe timpul meciului, galeria a dat tonul la scandari, iar cei de la tribuna I au urmarit multe faze in picioare. Finalul a fost dramatic, cu Chindia rezistand eroic in fata unei formatii care anul trecut a evoluat in prima liga. S-a terminat bine pentru ros-albastri, care spera la o promovare istorica dupa doua decenii.

Chindia va avea sustinere masiva si in deplasarea de la Mioveni, de duminica. Peste 100 de fani vor face deplasarea in Arges.

IONUȚ MARIN

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe