PRIMA PAGINĂ » Arges » AU AJUNS DUPĂ GRATII

AU AJUNS DUPĂ GRATII

de Mditv
4 vizualizări

Stăpânii de sclavi au ajuns după gratii. 37 din cele 38 de persoane reținute pentru 24 de ore pe bază de ordonanță de către procurorii DIICOT Argeș au primit mandate de arestare pentru 30 de zile dispuse de magistrații Tribunalului Argeș. Între timp, psihologii și consilierii încearcă să-i ajute pe copiii găsiți în lanțuri, dar și pe copiii celor arestați care au fost luați și duși în centre.

Dupa mai mutle audieri, 37 din cele 38 de persoane reținute de anchetatori în urma perchezițiilor de la Berevoiești au primit mandate de arestare pentru 30 de zile, iar pentru o femeie care urmează un tratament cu dializă judecătorii au dispus arest la domiciliu.Suspecții au fost aduși în două loturi în fața instanțelor, iar decizia poate fi atacată cu recurs de către avocați, decizia finala urmând a fi dată de către Curtea de Apel Pitești. Până atunci,cei 37 de oameni din Berevoti au fost reintroduși în centrele de arest din Argeș, București și județele limitrofe Olt,Vâlcea și Dâmbovița. Între timp mai mulți psihologi încearcă să consilieze victimele, printre care și copii. Totodată, DGPASC a preluat în centre și copiii agresorilor.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe