PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PREOT CU PRETENȚII – VIDEO

PREOT CU PRETENȚII – VIDEO

de admin
634 vizualizări

Strategie de marketing mai putin ortodoxa la Ploiesti,unde un preot si-a impanzit parohia cu afise cu un mesaj destul de dur adresat credinciosilor,care ar putea totusi sa inlature concurenta. Acesta cere enoriasilor sa apeleze numai la el pentru sfestania care se obisnuieste sa fie facuta in post,deoarece in caz contrar,slujba nu ar fi primita de Dumnezeu.Strategia preotului i-a infuriate pe enoriasi.
“Trebuie sa faceti sfestanie! Niciun alt preot nu are dreptul de a va sfinti locuinta si este pacat sa apelati la altcineva” – este o parte din mesajul preotului,afisat la fiecare scara de bloc dintr-un cartier ploiestean.Parintele paroh spune ca niciun alt coleg de-al sau nu are voie sa tina slujba in vreo casa, fara voia sa.
Credinciosii din parohia preotului Raduna au fost uimiti sa gaseasca la bloc afisul,iar mesajul scris intr o maniera imperativa ii revolta pe enoriasi.
Credinciosii spun ca daca totusi isi doresc o slujba cu doi preoti nici al doilea slujitor al lui Dumnezeu nu poate fi ales de ei,acesta urmand sa vina la sfestanie numai invitat de paroh,asa cum se precizeaza in mesaj.Iar daca un alt parinte ii incalca parohia preotului Raduna, acela va fi penalizat.
Protoiereul Ploiestiului il contrazice pe preotul Eduard Raduna si spune ca enoriasii pot alege preotul de care ei se simt apropiati.
Cel mai probabil preotul in cauza nu va fi sanctionat in conditiile in care nu a facut decat sa-si tina credinciosii aproape,asa cum sustin  superiorii,dar enoriasii lui spun ca sunt oricum suparati pe atitudinea parintelui si nu ii intereseaza o masura disciplinara asupra lui.

Mihai Eremia
Eugen Bănescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe