PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » AUDIERI IMPORTANTE LA DNA PLOIEŞTI

AUDIERI IMPORTANTE LA DNA PLOIEŞTI

de Mditv
1 vizualizări

Doua persoane de marca s au prezentat astazi la DNA Ploiesti.Primul venit la sediul parchetului anticoruptie prahovean a fost primarul orasului Sinaia, Vlad Oprea, audiat timp de doua ore, in calitate de martor, intr-un dosar care,a precizat edilul sef,nu are legatura cu angajatii institutiei pe care o conduce. Dupa el , in fata procurorilor a ajuns fosta nora a lui Virgil Magureanu, Alina Petre, care anterior a depus plangeri la structura centrala a DNA, care vizeaza mai multe persoane importante precum Crin Antonescu si Mugur Isarescu.

Primarul din Sinaia, Vlad Oprea, a fost audiat timp de aproximativ două ore, în calitate de martor,într-un dosar care,a precizat edilul sef,nu are legătură cu angajaţii institutiei pe care o conduce.Întrebat ce vizează speţa în care a fost audiat, el a precizat că este vorba despre o serie de contracte de concesiune, fără a da însă mai multe detalii despre dosarul de corupţie instrumentat de procurorii acestei structuri..

Tot miercuri a ajuns la audieri şi fosta noră a Virgil Măgureanu, Alina Petrece. La intrarea în cladirea parchetului anticoruptie, aceasta a afirmat că nu poate spune motivul pentru care a venit să stea de vorbă cu procurorii. Întrebată de ce face atât de târziu plângeri care vizează lucruri pe care le cunoştea de mai multă vreme, aceasta a răspuns ca ii este frică “, precizând că nu îi este uşor să facă aceste demersuri şi că speră să fie protejată de stat dupaăce a depus, zilele trecute, plângeri la DNA.

Alina Petre, a depus plângeri la structura centrală a DNA ce vizează mai multe persoane importante precum Crin Antonescu şi Mugur Isărescu.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe