PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » INVITAȚIE LA DISCUȚII – VIDEO

INVITAȚIE LA DISCUȚII – VIDEO

de admin
2 vizualizări

Conducerea Confederatiei Nationale Sindicale Cartel Alfaa solicita o intalnire de urgenta, cu partenerii sociali, in cadrul Consiliului National Tripartit pentru Dialog Social. Acestia doress sa discute despre oportunitatea reducerii CAS cu cinci puncte procentuale la angajator, se arata intr-un comunicat al confederatiei Cartel Alfa.
‘O reducere a CAS cu cinci puncte procentuale la angajator înseamnă de fapt o reducere cu aproximativ 19% a contribuției la sistemul de pensii, adică în jur de 6 miliarde lei pe an, producând un deficit important la bugetul asigurărilor sociale. Considerăm că o astfel de măsură trebuie cântărită extrem de bine și adoptată într-o manieră în care să își atingă efectele pozitive scontate’, precizeaza comunicatul.
Potrivit Cartel Alfa, reducerea contributiei ar trebui sa se faca pe partea angajatului
‘Scăderea drastică a consumului în România duce la blocaj economic. Dacă dorim ca această reducere să nu se ducă cu predilecție către buzunarul personal al proprietarilor, atunci ea trebuie operată la angajat’, se mai spune în comunicat.
Organizația sindicala sustine, totodata, ca neimpozitarea profitului reinvestit trebuie aplicata pentru toate categoriile de investitii, nu doar la cele pentru linii tehnologice.

https://www.youtube.com/watch?v=ncsP1iv7Crk

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe