AUTOBUZ CU CĂLĂTORI IZBIT DE UN MICROBUZ

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

MORENI, DÂMBOVIŢA

Cursă de groază pentru câţiva călători care mergeau către serviciu miercuri dimineaţa! Autobuzul în care se aflau a fost izbit în plin de un microbuz, al cărui şofer a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens. Conducătorul auto care a provocat accidentul a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale maşinii.

Accidentul a avut loc pe Bulevardul Victoriei, pe lângă Școala Nr.3, din municipiul Moreni, judeţul Dâmboviţa. Şoferul de microbuz, în vârstă de 49 de ani nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a derapat pe carosabilul acoperit cu zăpadă şi a intrat pe contrasens, unde a izbit frontal autobuzul cu pasageri, condus de un bărbat de 53 de ani. Persoana prinsă între fiarele contorsionate a fost chiar șoferul de pe microbuz. Pompierii de la descarcerare s-au chinuit minute în şir să-l scoată dintre fiare.

Victima a fost descarcerata si va fi transportata de SMURD la Spitalul Județean din Târgoviște.

Din fericire, pasagerii din autobuz au scăpat doar cu o sperietură groaznică. Accidentul a fost pus de polițiști pe seama neadaptării vitezei la condițiile de drum. Pe numele şoferului de microbuz poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Cele mai citite

Utile

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri