AJUTAȚI SĂ TREACĂ PESTE IARNA GREA

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

În peste 100 de gospodării dintr-o comună argeșeană bătrânii cu greu au putut face față episodului de iarnă severă. Bolnavi, bieții de ei nu au reușit nici măcar să cumpere pâine și priveau disperați cum lemnele se împuținau pe zi ce trece. Pentru a nu suferi de frig și foame, mai multi voluntari și angajați ai primăriei au mers să le ducă pâine și lemne.

Misiunea a fost destul de dificilă, din cauza zăpezii care cădea din abundență. Prima vizitată a fost tanti Mitica, o bătrână de 78 de ani și care , în urmă cu câteva luni, și-a îngropat și ultimul copil. Femeia, care se deplasează extrem de greu, este în grija unei nepoate.

Într-o situație asemănătoare era și tanti Maria, o batrânica în vârstă de 83 de ani, care mai avea lemne de foc doar pentru două zile.

Lemnele sunt strânse din vară, de la demolări și folosite iarna pentru cei aflați în nevoie.

Pentru bătrâni a fost binevenită vizita. Ajutorul primit i-a scăpat de griji măcar pentru o perioadă.

 

 

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Cele mai citite

Utile

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

S-A ARUNCAT DE LA ETAJ

Incidnetul S-a petrecut duminica, in municipiul Targoviste.Vecinii spun ca s-a auzit o bubuitura puternica si cand au iesit tanarul era cazut pe spatiul verde. Ei banuiesc ca s-ar fi aruncat chiar de la ultimul etaj al blocului.Tanarul a fost preluat de ambulanta, in stare foarte grava, si transportat la Spitalul