MINERII AU RENUNȚAT LA GREVĂ

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

 

După o săptămână de grevă, minerii Salinei Slănic Prahova au reluat activitatea. Chiar dacă sunt nemulţumiţi de salariile mici, condiţiile improprii de lucru si de lipsa investitiilor, aceştia nu au rămas indiferenţi la starea vremii care a afectat jumătate de ţară și au început încărcarea cu sare pentru deszăpezire a zecilor de camioane care aşteptau la poartă de o săptămână.

În ultima zi de grevă,mesajul protestatarilor a fost acela că s-au săturat să muncească pe un salariu de nimic, în condiții grele de lucru, iar reluarea activității a fost decisă doar pentru ca sarea să ajungă pe șosele pentru deszăpezire.

Angajații de la Slănic Prahova cer și bani pentru investiții în minele de exploatare și de turism. Până pe 1 martie, la ora 10:00, Muntenia este sub cod portocaliu de ger şi vânt puternic.

 

 

 

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Cele mai citite

Utile

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

A RĂMAS SUB CERUL LIBER

Vecinii au fost cei care au sunat la 112. Pompierii au acționat pentru localizarea incendiului care se manifesta cu flacără deschisă, precum și pentru lichidarea acestuia. Din păcate, focul a mistuit totul.În această căsuță amărâta locuia femeia de 40 de ani din Argeș. Casa avea o singură cameră în care