PRIMA PAGINĂ » SPORT » AVANTAJ ALBA

AVANTAJ ALBA

de Andrei Oprescu
23 vizualizări

CSU Alba Iulia a învins ICIM Arad în turul sferturilor Cupei (77-72)

Surpriză mare la Alba Iulia, în meciul tur din sferturile de finală ale Cupei României dintre CSU și campioana en-titre, ICIM Arad. Echipa din Alba s-a impus cu 77-72 după un joc pe care l-a controlat aproape în totalitate și a devenit favorită la calificarea în Final Four-ul Cupei României, fază a competiției în care are mari șanse să ajungă și CSM Târgoviște. Trupa lui Miroslav Petrov a condus ostilitățile fără mari probleme în primele trei sferturi, dar a avut parte de un final dramatic, cu ICIM-ul apropiindu-se la doar două puncte. Fără Salley și Brown, blocate în Statele Unite din cauza intemperiilor vremii, CSU n-a cedat în ultimele minute, ba a reușit să-și mărească avantajul și să ia o opțiune importantă în perspectiva returului, programat sâmbătă la Arad.

Victoria a fost una obţinută cu dificultate având în vedere că ne-au lipsit două jucătoare importante, dar mai important este că am obţinut prima victorie din istorie în faţa Aradului, pe teren propriu. Am luptat de la început până la final şi am câştigat un meci mare” a declarat tehnicianul lui CSU, Miroslav Popov.

Final Four-ul din 2013 al Cupei României s-a jucat la Alba Iulia și a fost câștigat de CSM Târgoviște, după o finală cu echipa locală CSU. Iată programul complet al sferturilor ediției 2013-2014 a Cupei României:

BT Alexandria – CSM Satu Mare 9, 10 ianuarie (Alexandria)

CSM Târgoviște – Olimpia Brașov 11, 12 ianuarie (Târgoviște)

Danzio Timișoara – Sepsi 12, 13 ianuarie (Sf. Gheorghe)

ICIM Arad – CSU Alba Iulia 11 ianuarie (retur, Arad)

I. M

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe