PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BACALAUREATUL 2016 = UN EȘEC

BACALAUREATUL 2016 = UN EȘEC

de Mditv
5 vizualizări

Încă un eșec înregistrat în urma primei sesiuni a examenului de bacalaureat 2016. Rezultatele obținute de elevi nu sunt încurajatoare și arată că în fiecare an, procentul promovabilității tinde să scadă. La nivel național procentul de promovabilitate în urma soluționării contestațiilor este de 68,1%.

Așa cum se întâmplă de obicei, după rezolvarea contestațiilor, numărul elevilor care au promovat examenul de bacalaureat sesiunea iunie – iulie 2016 a crescut. Astfel, la nivel național, s-a ajuns la un procent de 68,1% fata de procentul inițial de 66,7%. În județul Dâmbovița, au promovat examenul maturității mai puțini elevi față de anul precedent.Din păcate și celelate județe din regiunea sud muntenia au avut un procent slab de promovabilitate al examenului de bacalaureat, spre deosebire de județele din vestul țării care au obținut cele mai bune rezultate la nivel național.

Pentru cei care își doresc să obțină diploma de bacalaureat mai există o șansă în sesiunea din toamnă, când își pot repara greșeala făcută, dacă pe parcursul verii au învățat pentru materiile la care vor susține examenul.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe