PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BARAJ PENTRU LIGA I

BARAJ PENTRU LIGA I

de Andrei Oprescu
52 vizualizări

Formația lui Mutu va întâlni FC Chindia Târgoviște într-o dublă de foc pentru Liga I. Echipele participante la baraj sunt ocupanta locului al 12-lea din Liga 1 şi echipa clasată pe poziţia a treia în Liga a 2-a. Tensiunea este la cote maxime de ambele părți. Dacă zilele trecute fotbaliștii de la Voluntari apreciau că nu va fi deloc o întâlnire ușoară fiind un adevărat dezastru să nu rămână în primul eșalon, târgoviștenii se pregătesc și ei intens pentru cele două partide și speră la promovare. Va fi un meci dificil au apreciat atât antrenorul cât și președintele FC Chindia Târgoviște.
Promovarea echipei de la Târgoviște în Liga I ar înseamna și un efort mai mare din parte autorităților târgoviștene și de la nivel județean pentru susținerea financiară a echipei. Primarul Cristian Stan a declarat în cadrul conferinței de presă premergătoare dublei pentru Liga I faptul că se vor face eforturi și se vor găsi soluții. Principalele provocări sunt atât de ordin financiar cât și în ceea ce privește infrastructura.
În prezent bugetul este de 3.600.000 de lei asigurat 50% din bugetul Consiliului Local și 50% din bugetul CJD. În eventualitatea promovării echipei în liga I fondurile vor trebui suplimentate. Totodată potrivit președintelui Chindiei se va încerca obținerea unei derogări pentru ca echipa să poată juca și acasă având în vedere situația infrastructurii în acest moment. Conform tragerii la sorţi efectuată de FRF, turul barajului se va disputa pe 9 iunie, de la ora 19:00 la Voluntari, în timp ce meciul decisiv se va disputa la Târgovişte, pe 13 iunie.

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe