PRIMA PAGINĂ » BREAKING NEWS » BĂTAIE DE FAȚĂ CU POLIȚIȘTII

BĂTAIE DE FAȚĂ CU POLIȚIȘTII

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

O întrecere cu mașini între mai mulți prieteni s-a lăsat cu bătaie generală chiar de față cu oamenii legii. Cursa a luat o altă întorsătură dupa ce unul dintre șoferi a acroșat un autoturism parcat și apoi s-a ciocnit și de mașina prietenului. De aici la scandal nu a fost decât un pas.

Accidentul s-a produs pe strada Tudor Vladimirescu din Alexandria. Tinerii s-au luat la întrecere într-o cursă nebunească fără să se gândească la consecințe. La un moment dat, când unul dintre şoferi a vrut să depăşească,  în cursă a acroşat un alt autoturism parcat pe marginea şoselei. În final, toate cele trei maşini au fost avariate. Poliția a ajuns de urgență la fața locului, dar prezența agenților nu i-a descurajat pe scandalagii. Spiritele s-au încins și s-au luat la bătaie de față cu polițiștii.

A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor pentru a calma spiritele. Bătăușul care a pornit scandalul a fost dus la secție.  Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs evenimentul rutier.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe