PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PREȘEDINTELE CJ DÂMBOVIȚA, COMPORTAMENT SUBURBAN CU PRESA

PREȘEDINTELE CJ DÂMBOVIȚA, COMPORTAMENT SUBURBAN CU PRESA

de Mditv
14 vizualizări

ADRIAN ȚUȚUIANU A JIGNIT ȘI AGRESAT ECHIPA MDI TV, LA COMPLEXUL DE NATAȚIE TÂRGOVIȘTE

Presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Adrian Tutuianu, si-a dat din nou in petec. Tutuianu a jignit si agresat echipa televiziunii MDI, la Complexul de Natatie Targoviste, a carui deschidere ar fi trebuit sa aiba loc acum doi ani si doua luni. “Sunteti niste nesimtiti si niste derbedei”, a urlat Tutuianu la jurnalistii MDI, care venisera sa se intereseze de stadiul lucrarilor, in conditiile in care 30 iunie 2016 este data limita pentru receptia lucrarii de catre Primarie.

Primarul Daniel Cristian Stan si mai multi angajati ai Primariei au ajuns miercuri la pranz la Complexul de Natatie. Spiritele s-au incins, iar primarul a avut de facut mai multe reprosuri la adresa constructorilor. Nici ultimele rapoarte ale firmei de consultanta nu avantajeaza constructorii, care se angajasera sa finalizeze lucrarea pana la sfaristul acestei luni. In jurul orei 13.30, in incinta a patruns, val-vartej, si presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Adrian Tutuianu. Seful CJD a venit cu un autoturism cu dotari specifice masinilor de interventie. Tutuianu a incercat mai multe usi pana a gasit una deschisa, la bazinul principal. Oamenii cu care s-a intalnit pe traseu au facut plecaciuni, amintind de vremurile triste de dinainte de 89. Echipa MDI TV a surprins aceste imagini din afara Complexului.

La iesire din Complex, despre a carui inaugurare nu vorbeste nimeni, desi au trecut aproape cinci ani de la data aprobarii finantarii proiectului si patru ani de la demararea constructiei, Tutuianu a inceput sa jigneasca, sa ameninte sis a agreseze echipa MDI.

Adrian Tutuianu: nu poți să filmezi pe cineva când vrei tu…

plecați de aici…

nu am chef să țin ședințele mele de lucru cu tine

măi, închide camera că chem poliția și plecați dracului’ de aici

bă, ești nesimțit și neprofesionist

bă, vrei un interviu, te duci colo în colț și ți-l dau eu

i căpătat un tip de comportament…

nu e treaba voastră să intrați aici până nu se termină proiectul

aici a intrat cine trebuie

Pe imaginile surprinse de cameramanul MDI TV, Eduard Gaiseanu, se observa cum martori la iesirea suburbana a lui Tutuianu sunt viceprimarul Targovistei, Cosmin Bozieru, city managerul orasului, Liviu Stoica, managerul Complexului, Laurentiu Neculaescu si directorul Directiei de Urbanism Targoviste, Dorin Maican. Niciunul nu intervine in vreun fel sa-l calmeze pe seful judetului. De fata sunt si reprezentantii constructorului, DELTA ACM, care au refuzat si acum orice dialog cu presa.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe