PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BATE VÂNTUL PE LA TERASE – VIDEO

BATE VÂNTUL PE LA TERASE – VIDEO

de admin
7 vizualizări

Vremea rea strica afacerile de sezon! Din cauza ploilor din ultima perioada, proprietarii de terase au ajuns sa numere pe degete clientii. Daca in alti ani, in aceasta perioada, terasele erau pline, acum afacerea merge cum nu se poate mai prost. Dupa aproape o luna de vara, profitul se lasa inca asteptat.
Bate vantul pe la terasele din Targoviste. Cei care se gandeau ca vor da din nou lovitura in aceasta vara, amenajandu-si o terasa, s-au inselat. Vremea rea le-a stricat planurile agentilor economici. Sunt zile intregi cand nu apare nici macar un client.

Vremuri grele sunt si pentru angajatii teraselor. Cei mai multi dintre ei sunt tineri care lucreaza numai in perioada sezonului estival. Pentru ei salariul este minim, asa ca se bazeaza pe bacsisul oferit de clienti. Dar cum vremea rea i-a speriat pana acum pe amatorii de racoritoare la terasa, bate vantul si prin buzunarele ospatarilor sau barmanilor. Acestia nu fac altceva toata ziua decat sa inchida si sa deschida umbrele, din cauza ploilor.
Singura sansa pentru proprietarii de terase de a scapa de faliment este ca vremea sa se indrepte. Altfel vor fi obligati sa traga obloanele si sa se reprofileze

Mădălina Zăbavă
Ciprian Rusa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe