PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BĂUTURA I-A LUAT MINŢILE

BĂUTURA I-A LUAT MINŢILE

de Mditv
9 vizualizări

Băutura i-a luat minţile unui dâmboviţean din satul Fierbinţi. După ce s-a cinstit bine la ceas de seară a furat maşina vecinului şi a gonit prin sat, fără a avea permis. Plimbarea nu a fost prea lungă, întrucât autoturismul s-a oprit într-un gard, la câteva sute de metri distanţă. Şoferul fără permis este acum pe mâna poliţiştilor, dar spune că nu-şi aminteşte nimic.

Ameţit de aburii alcoolului, bărbatul de 30 de ani a simţit nevoia de adrenalină. Acesta lucra cu ziua prin sat, iar vecinul său i-a lăsat gospodăria în grijă. Târziu în noapte acesta a ieşit la plimbare cu maşina găsită în curtea pe care o supraveghea. A apucat să conducă doar câteva sute de metri, până când a intrat într-un gard. Ajuns în faţa poliţisştilor, bărbatul a devenit amnezic. Probabil că i se trage de la alcoolemia record de 1,74 ml/l alcool pur în aerul expirat.

Nu ştie ce s-a întâmplat, nu ştie de ce a băut, nu ştie ce-l aşteaptă. Bărbatul dă vina pe băutură pentru cele întâmplate şi spune că îi pare rău.

Mihai nu este căsătorit şi locuieşte cu părinţii, gard în gard cu proprietarul maşinii.

Bărbatul s-a oprit cu maşina în gardul unei gospodării din apropierea casei sale.

Bărbatul a fost dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găeşti pentru dispunerea măsurilor legale. Are patru capete de acuzare: furtul autovehicului, conducere fără permis, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi distrugere. Acesta riscă până la cinci ani de închisoare.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe