PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BOX ÎNTRE BLOCURI

BOX ÎNTRE BLOCURI

de Mditv
39 vizualizări

Adrenalina şi dorinţa de afirmare sunt la superlativ în perioada adolescentină, iar tinerii nu se sfiesc să arate acest lucru, oriunde s-ar afla. Un târgoviştean a surprins câteva imagini desprinse parcă din filmele de acţiune chiar într-un cartier din municipiul Târgovişte. Doi tineri şi-au măsurat forţele într-un spaţiu de joacă pentru copii, iar prietenii lor le-au fost spectatori.

În imaginile surprinse de cameramanul de ocazie, într-un cartier din centrul municipiului Târgovişte, pe bulevardul Mircea cel Bătrân, se vede clar că cei doi tineri uită că sunt într-un spaţiu public şi se cred într-un adevărat ring de box.

Şapte dintre prietenii lor le sunt spectatori, iar unul dintre cei care se bucură de show pare că le dă indicaţii. Totul se întâmplă în faţa copiilor care se bucură de vremea frumoasă în parc alături de părinţi şi, din păcate, astfel de spectacole de cruzime au loc pe toate străzile târgoviştene. Mai mult decât atât, interesul faţa de această scenă creşte, întrucât alţi tineri s-au alăturat grupului de aşa-zişi sportivi amatori. Asemenea exemple negative ar putea fi prevenite şi chiar stopate dacă Poliţia Locală şi-ar face treaba cu simţ de răspundere, ar patrula prin cartiere şi ar aplica sancţiuni în conformitate cu faptele comise.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe