PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » VECHILE METEHNE NU PIER…

VECHILE METEHNE NU PIER…

de Mditv
7 vizualizări

Vechile metehne nu pier. Ion Cursureanu, fostul viceprimar din Hulubești, nu doar că se crede stăpân pe primărie având în vedere că a încuiat și a plecat cu cheia biroului, ci chiar în timp ce echipa MDITV se afla în teritoriu la Hulubești, acesta posta pe o rețea de socializare mesaje jignitoare la adresa fostului poștaș din localitate. Cursureanu a demonstrat că nu renunță la atitudinea sfidătoare.

Atitudinea lui Ion Cursureanu lasă de dorit. Acesta i-a obișnuit pe localnici cu metehnele sale. Iar acum a făcut o nouă dovadă. Nu este prima dată când Ion Cursureanu îi amenință pe cei din localitate. Pe o rețea de socializare acesta a adresat cuvinte jignitoare fostului poștaș din localitate.

POSTARE ION CURSUREANU

sursa: facebook.com

Acest individ este cunoscut în comunitate ca fiind o lichea, un bețiv ratat(…)Bea cel puțin două bidoane de bere de doi litri până se p..a pe el în șanț și își lega geanta de gât să nu i-o fure cineva (…) Probabil că de la poștași ca el a rămas vorba, poșta mănâncă rahat(…) Acest neica nimeni mare Fante de Pitești trăiește pe spinarea femeilor, mănâncă neîncetat rahat de mine (…) „.

A scris acesta în postarea de pe o pagină de socializare.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe