PRIMA PAGINĂ » SPORT » PREGĂTIRI PENTRU RIO LA PLOIEȘTI

PREGĂTIRI PENTRU RIO LA PLOIEȘTI

de Mditv
8 vizualizări

Pe ritmuri muzicale, bronzate și relaxate, asa au inceput handbalistele Romaniei pregatirea pentru Olimpiada de la Rio de Janeiro. “Nu există motivație mai mare decat să faci performanta la Olimpiada”, a spune Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă din lume,astfel ca timp de o săptămănă, naționala antrenată de suedezul Tomas Ryde se pregătește la Sala Olimpia din Ploiești. Fetele tocmai au aflat că medalia de aur poate valora 100.000 de euro, plus căte o mașină din partea unui sponsor oficial.

Singura echipă națională calificată la Jocurile Olimpice a avut o întâlnire specială cu fanii înainte de plecarea la Rio de Janeiro. Antrenamentul naționalei de handbal a avut loc în Sala Olimpia din Ploiești, deschisa integral publicului. Suporterii au putut sa o vada astfel la lucru pe cea mai bună jucătoare a lumii în 2015 – Cristina Neagu,care a rămas fără portdrapeul Romăniei! Deși era favorită să ducă drapelul Romăniei la Olimpiada de la Rio, Cristina nu mai are parte de acestă onoare,gimnasta Cătălina Ponor, sportiva cu cele mai multe medalii olimpice din delegația Romăniei, fiind aleasa Comitetului Olimpic și Sportiv Român. Federația Română de Handbal a prezentat cu această ocazie și noul model de mascotă,iar suporterii și au putut face poze cu „DACUL” (film 9287).Odată cu primul antrenament, Oana Manea, “Mica” Brădeanu și celelalte colege au scos din țiplă mingile oficiale cu care vor juca la Olimpiada. Baloanele sunt în culorile Braziliei, galben-verde, au fost umflate și testate de handbalistele tricolore. Tricolorele speră ca staff-ul medical să aibă grijă de ele avănd în vedere că virusul Zika dar și o nouă bacterie îi determină pe unii sportivi celebri să se găndescă bine dacă vor mai merge pe Copacabana. Tomas Ryde va trebui să lase acasă patru jucătoare după cantonamentul de la Ploiești. La Rio, Romănia se va lupta pentru ieșirea din faza grupelor cu Norvegia, Brazilia, Spania, Muntenegru și Angola.

Reporter: IONUȚ MARIN

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe