PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CADOURI DE SUFLET PENTRU MAME

CADOURI DE SUFLET PENTRU MAME

de Mditv
1 vizualizări

Prichindeii se pregătesc de zor pentru Ziua Mamei! Îşi dau toată silinţa să le facă celor care le-au dat viaţă cele mai frumoase cadouri, iar cele mai speciale sunt făcute cu mânuţele lor fragile. Medalioane din lut pictate sau brăţări confecţionate din mărgele sunt doar câteva dintre surprizele pregătite pentru 8 martie.

Sub îndrumarea Roxanei, o târgovişteancă iubitoare de frumos şi de lucrurile simple, făcute manual, prichindeii au realizat cele mai frumoase cadouri pentru mame. Cu multă chibzuinţă, copiii s-au străduit ca munca lor să fie apreciată de cele care le-au dat viaţă.

Copiii nu s-au lăsat şi au reuşit. După ce au făcut medalioanele din lut le-au dat viaţă prin pictură.

Preşcolarii au făcut alte cadouri şi nu doar pentru mame. Fetiţele au realizat brăţări din mărgele atât pentru mame, cât şi pentru ele.

Cadourile hand-made sunt mult mai valoroase decât cele din comerţ, pentru că au un ingredient special, sunt făcute cu mult suflet. În societatea contemporană, aceste atenţii unice sunt la mare căutare.

Copiii îmbină utilul cu plăcutul. După şcoală se strâng la astfel de cursuri de lucru manual, unde nu doar că fac cele mai frumoase cadouri pentru cei dragi, dar se şi distrează şi îşi fac prieteni noi.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe