PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SCANDAL ÎN CABINETUL MEDICAL

SCANDAL ÎN CABINETUL MEDICAL

de Mditv
0 vizualizări

Jigniri, îmbrânceli și țipete într-un cabinet medical de familie din Moreni, județul Dâmbovița. O tânără gravidă în câteva luni a cerut transferul către alt doctor nemulțumită de faptul că medicul de familie nu îi acordă rețete și nici consultații la timp. Discuția a degenerat, iar pacienta a fost dată afară din cabinet de către medic care a reacționat foarte dur și a folosit cuvinte grele.

Imaginile au fost surprinse de soțul femeii care o aștepta pe gravidă la ușa cabinetului și ulterior postat pe o rețea de socializare. Femeia susține că încercase de mai multe ori să obțină transferul către alt medic, dar doctora de la Moreni nu a acceptat și nu i-a dat nici măcar negația. Femeia, gravidă în cinci luni, a mers din nou la cabinet pentru a soluționa problema și a obține transferul, dar discuția s-a lăsat cu țipete și jigniri din partea medicului.

Filmulețul a stârnit reacții pe Facebook din partea altor pacienți și foști pacienți ai medicului care au confirmat atitudinea agresivă și reticentă a doctorei.

„Te sfătuiesc să îți iei dosarul de la ea și să te muți la alt doctor…”

„Dacă nu îi faci reclamație la Colegiul Medicilor nu rezolvăm nimic”.

„Cred că voia ceva bănuți în buzunar așa sunt toți”.

„Și eu sunt la ea și are un comportament neadecvat pentru un medic de familie…se comportă cu oamenii ca și cum ar fi animale”.

„Dacă ea ar fi fost însărcinată i-ar fi plăcut să fie tratată așa..”?

Contactată telefonic de reporterul MDITV, doctora nu a vrut să ofere niciun punct de vedere.

 

 

 

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe