PRIMA PAGINĂ » SPORT » CAMPIOANA (IAR) FĂRĂ JUCĂTOARE? – VIDEO

CAMPIOANA (IAR) FĂRĂ JUCĂTOARE? – VIDEO

de admin
5 vizualizări

CSM Târgoviște a câștigat titlul național la baschet feminin, dar a rămas și fără jucătoare legitimate! Baschetbalistele care au bătut Aradul în finala Ligii Naționale și-au încheiat angajamentele cu clubul, parafate doar pentru un sezon, multe dintre jucătoare au părăsit deja Târgoviștea, iar altele se pregătesc să o facă, în aceste zile. Devenită deja clișeu în ultimii ani, incertitudinea de vară de la Târgoviștea s-ar putea repeta și acum, chit că CSM a cucerit titlul național, performanță considerată drept o mare surpriză de specialiști. Invitată în ediția de luni a ARENEI MDI, Anca Stoenescu, una dintre cele mai bune jucătoare ale CSM-ul în acest sezon, a vorbit despre viitorul echipei cu care s-a încununat campioană.
Dacă la Municipal nu se știe ce va rezerva viitorul apropiat, rivala din Arad și-a acontat deja serviciile antrenorului Jose Araujo pentru încă două sezoane!

Reporter: Ionuț Marin
Imagine: Eduard Găiseanu, Valentin Nițu

https://www.youtube.com/watch?v=-xtKi6Zpdvg

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe