PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DEMOLARE CU SCANDAL – VIDEO

DEMOLARE CU SCANDAL – VIDEO

de admin
10 vizualizări

A fost scandal monstru in Piata 1 Mai din Targoviste! Angajatii primariei au venit de la prima ora a diminetii sa darame toate spatiile comerciale ale angrosistilor. Consiliul local a decis sa ii mute pe comercianti la marginea orasulului, in fostul targ saptamanal. Acestia au refuzat sa plece de buna voie, dar au fost scosi cu forta. Zeci de jandarmi, mascati si politisti locali au asigurat zona.
Cu noaptea in cap angajatii primariei au inceput sa demoleze spatiile unde angrosistii isi tineau marfurile. Comerciantii au luat foc cand au vazut ce se intampla.
Angajatii primariei, insotiti de mascati si politisti locali, au venit echipati cu flexuri si au demontat toate spatiile comerciale.
Consiliul Local Targoviste a decis sa ii mute pe vanzatori in zona bazei de Agrement Crizantema, pentru a face loc unei viitoare parcari, insa acestia au refuzat, spunand nu au vad comercial acolo.
ngrosistii au avut termen pana luni sa elibereze spatiile comerciale. Nu au facut-o in speranta ca vor mai fi pasuiti. Acum au fost nevoiti sa isi scoata marfa din depozite in timp record pentru a nu o pierde.
In locul fostelor depozite, Primaria Targoviste va amenaja o parcare, dar si cai de acces pentru autovehicule.

Mihai Eremia, Valentin Popescu
Eugen Bănescu, Radu Constantinescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe