PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CÂȘTIGURILE DIN FOTOLIU – VIDEO

CÂȘTIGURILE DIN FOTOLIU – VIDEO

de Andrei Oprescu
14 vizualizări

Munca de la  domiciliu si din fata calculatorului se pare ca aduce tinerilor venituri semnificative.  Marea majoritate a romanilor care fac marketing afiliat in Romania castiga de acasa, lunar, peste 2.500 de lei prin aceasta metoda de promovare online, mult peste valoarea salariului mediu din tara. Retelele sociale si blogurile sunt cele mai utilizate canale de promovare in marketingul afiliat.

 

In urma cu zece ani, probabil ideea de afacere online va starnea rasul, in zilele noastre, insa, este chiar posibil si accesibil sa faceti bani din marketingul realizat in fata calculatorului. In ultimul timp marketingul afiliat a acaparat destul teren in lumea virtuala iar numarul promotorilor a crescut semnificativ. Romanii care fac bani din online sunt cei cu varste cuprinse intre 18 si 34 de ani (66%) şi au studii universitare (40%), potrivit ultimelor studii din acest domeniu.

 

Retelele sociale si blogurile sunt cele mai utilizate canale de promovare in marketingul afiliat. in alegerea advertiserilor pe care afiliatii ii promoveaza, comisionul oferit la fiecare vanzare si reputatia sunt cele mai importante criterii de selectie.                                                         Afilierea a castigat puternic teren pe piata romaneasca, reprezentand o adevarata tendinta. Ca dovada si numarul mare de romani care au testat domeniul in acest an, oameni care traiesc exclusiv din afiliere, vorbim de specialisti care s-au format in ultimii ani si de joburi dedicate acestui sector.

 

 

Ilona Rotaru

Radu Constantinescu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe