PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CE VĂ MAI PLACE PLEŞCĂREALA… – VIDEO

CE VĂ MAI PLACE PLEŞCĂREALA… – VIDEO

de Andrei Oprescu
10 vizualizări

Presedintele Adrian Tutuianu si-a tinut promisiunea facuta in urma cu doua luni si jumatate. O delegatie damboviteana a vizitat vinaria Purcari din Republica Moldova, ca reciprocitate pentru faptul ca la tabara „Caprioara” din Bucegi au fost gazduiti, in aceasta vara, 30 de copii moldoveni.

Legăturile dintre judeţul Dâmboviţa şi raionul Ştefan Vodă din Republica Moldova devin din ce în ce mai strânse în ultima perioadă. După ce preşedintele Consiliului Judeţean şi-a exprimat regretul că nu pot fi găsiţi copii dâmboviţeni care să meargă în taberele din Moldova, ca reciprocitate pentru faptul că la Tabăra „Căprioara” au fost găzduiţi 30 de tineri moldoveni, tot Adrian Ţuţuianu a găsit soluţia.

 

Într-adevăr, o delegaţie dâmboviţeană, în frunte cu vicepreşedintele CJD Gabriel Grozavu, a participat cu mult drag şi spor la Zilele Vinului organizate la vinăria din Republica Moldova, ca o confirmare a noii abordări a relaţiilor dintre Raionul Ştefan Vodă şi judeţul Dâmboviţa: ei ne trimit copii să-i găzduim în tabere, iar noi le bem vinul.

 

 

Reporter: Gabriel Bengea

Imagine: Radu Constantinescu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe