PRIMA PAGINĂ » SPORT » CHIN TERIBIL PENTRU TREI PUNCTE – VIDEO

CHIN TERIBIL PENTRU TREI PUNCTE – VIDEO

de admin
5 vizualizări

Chindia a bătut la Bradu cu 2-1, dar a avut viață grea în ultimul meci al sezonului. Fortuna s-a impus și ea în Argeș, mult mai clar și liniștit, 5-0 în Trivale cu SCM și e ca și promovată în Liga a II-a. Chindia lui Silviu Dumitrescu a tremurat serios pe sinteticul de la Bradu. Honciu a deschis scorul la jumătatea primei reprize, dintr-o lovitură liberă transformată impecabil, dar gazdele au declanșat imediat asaltul la poarta lui Popescu. Imediat după pauză, Murineanu a făcut 1-1, iar oaspeții au rămas în inferioritate numerică după eliminarea lui Cornel Dinu. Golul izbăvirii a picat în minutul patru al prelungirilor, după o sarabandă de ratări imense ale lui Atletic. Săndulescu a speculat o greșeală în lanț a argeșenilor și a înscris pentru trei puncte care țin Chindia la egalitate cu Fortuna.

Chindia depinde de Bradu ca să promoveze în Liga a II-a. Roș-albaștrii au nevoie de o victorie a lui Atletic sau o remiză la Poiana Câmpina în ultimul joc al campionatului, în runda de vineri, în care ei încasează trei puncte la masa verde.

De deznodământul de vineri depinde și poziția antrenorului Silviu Dumitrescu. Tehnicianul a anunțat deja că va renunța la funcție dacă ratează promovarea.

Ionut Marin

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe