PRIMA PAGINĂ » SPORT » CHINDIA E GATA DE DERBY

CHINDIA E GATA DE DERBY

de Mditv
10 vizualizări

Chindia Targoviste joaca sambata la Medias, pe terenul liderului Gaz Metan, si trebuie sa bata pentru a ramane cu sanse reale in lupta pentru promovarea in Liga I. Chindia vine dupa trei meciuri fara victorie, dintre care doua remize pe teren propriu, cu UTA si CS Mioveni. “Am pierdut puncte importante, acum trebuie sa le recuperam”, spune antrenorul targovistenilor, Nicu Croitoru. Meciul cu Gaz Metan e sambata, de la ora 14,30, in etapa a V-a a play-off-ului.

Chindia a pierdut patru puncte in ultimele doua etape ale play-off-ului Ligii a II-a. A facut 1-1 cu UTA si 0-0 cu Mioveni, ambele meciuri pe Eugen Popescu. Echipa lui Nicu Croitoru ocupa locul 3 in serie, la sase puncte de liderul din Medias si la trei puncte de UTA.

Oamenii de la Chindia spun ca nu isi mai fac calcule pentru promovare. O victorie la Medias, insa, ar readuce Chindie in pozitie buna pentru revenirea in Liga I dupa o absenta de 20 de ani.

Chindia – Gaz Metan Medias e sambata, de la ora 14.30, pe terenul Gazului. In campionatul regular, Chindia a luat un singur punct: a facut 0-0 acasa si a pierdut la Medias, 1-2.

IONUȚ MARIN

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe