PRIMA PAGINĂ » SPORT » ELIMINARE ȘI 19 PUNCTE WTA

ELIMINARE ȘI 19 PUNCTE WTA

de Mditv
1 vizualizări

Sorana Carstea a pierdut meciul cu Samantha Stosur din turul I de pe tabloul principal al turneului de la Praga. Sorana se alege cu 19 puncte WTA dupa turneul din Cehia si se pregateste, acum, pentru cel de la Madrid, unde a fost invitata de Ion Tiriac.

Carstea a pierdut cu 6-3, 4-6, 2-6 in fata Samanthei Stosur, la capatul unul meci care a durat doua ore. Sorana trecuse de trei tururi preliminare pentru a ajunge pe tabloul principal al competitiei. Dupa participarea de la turneul din Cehia, Sorana va primi 19 puncte WTA si un cec in valoare de 3.222 de dolari. Sorana va juca, saptamana viitoare, la turneul Premier de la Madrid, pentru care a primit un wild-card din partea lui Ion Tiriac. In urma cu un an, targovisteanca evolua tot la un turneu din categoria Premier, la Miami. Cu un rezultat bun la Madrid, in zilele care urmeaza, Sorana ar putea reveni in topul primelor 100 de jucatoare ale lumii.

IONUȚ MARIN

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe