CHINDIA, REMIZĂ CU FCSB

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Chindia a terminat la egalitate, 3-3, jocul amical disputat astăzi la prânz cu FCSB, la Berceni. Condusă cu 2-0 și 3-2, divizionara B din Târgoviște, antrenată de Nicu Croitoru, a revenit de fiecare dată și a încheiat cu fruntea sus și cu un rezultat bun cel mai puternic joc de verificare din această vară. Neicuțescu (de doua ori) și Matei au punctat pentru echipa dâmbovițeană. Ambii jucători au îmbrăcat tricoul Chindiei în această vară, Neicuțescu venind de la Dinamo U19, iar Matei de la Clinceni. “A fost un meci bun, o verificare utilă pentru noi, în fața unui adversar redutabil”, a declarat președintele Chindiei, Marcel Ghergu, după remiza de la Berceni.

Următorul meci amical al Chindiei e programat sâmbătă, de la ora 12.00, pe teren propriu, cu Metaloglobus București, proaspăt promovată în Liga a II-a.

 

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

SINDICALIȘTII AU IEȘIT DIN NOU ÎN STRADĂ

Asa au strigat miercuri oamenii in fata Prefecturii Prahova, nemutumiti de faptul ca o lege aflata in vigoare nu este respectata de actualul guvern.Mai mult, grefierii si politistii din penitenciare spun ca nerespectarea acestei legi va avea consecinte grave pentur activitatea desfasurata de ei, mai ales ca salariile nu sunt